Wij zijn een team van elektriciens die met veel enthousiasme dezelfde visie uitdragen.

 

ALLES DRAAIT OM MENSEN!

 

Ik ben Jan de Klerk, 30 en heb mijn hele carrière als elektricien gewerkt.

In 2006 ben ik als stagair gestart bij Bentro, waar ik allerlei elektriciteitsprojecten met veel plezier tot een goed einde bracht. Vanaf 2008 ben ik vast in dienst getreden en heb ik mijn ervaring steeds verder uitgebreid.

Een paar van mijn sterke kanten zijn nauwgezet werken en gedrevenheid. Klanttevredenheid is een belangrijke motivator voor mij. Inleven in de klant zijn wensen en dromen is de manier waarop ik dit probeer te bereiken.

 

In 2019 is Bentro mee in het verhaal van Rolosan.be gestapt en één jaar later kreeg ik de kans om Bentro als Manager te leiden. Rolosan.be staat garant voor klantenservice en kwaliteit. Dit zijn twee zaken die ik zelf ook heel belangrijk vind.

Door mijn nieuwe functie als Manager, krijg ik meer de kans om met mensen te werken.

 

ALLES DRAAIT OM MENSEN!

Of het nu klanten, werknemers of leveranciers zijn.

 

Onze nieuwste aanwinst heet Tim die de ploeg sinds juni 2020 versterkt. Klanten beschrijven hem als sympathiek en hulpvaardig. Communicatie met klanten is daardoor gemakkelijk.

In 2018 deed Mihail zijn eerste werkervaring op bij Bentro. Ondertussen is hij afgestudeerd en werkt nu al meer dan 2 jaar voor Bentro. Hij is een harde werker en heeft veel inzicht. 

Warre heeft al meer dan een jaar ervaring bij Bentro. Met de intensieve opleiding van Bentro leert hij zeer snel bij en is hij goed op weg om volwaardig elektricien te worden.

Door de uitbreiding van ons team en door continu opleidingen te volgen, zijn we snel aan het diversifiëren. Klanten vinden ons dan ook brede waaier aan projecten. 

 

We willen dan ook erg graag uw vertrouwen om uw project met veel zorg en passie tot een mooi resultaat te brengen.

 

Jan, Tim, Mihail, Warre, en ...

Verklaring over cookies