Wij zijn een team van elektriciens die met veel enthousiasme dezelfde visie uitdragen.

 

ALLES DRAAIT OM MENSEN!

 

Ik ben Ben Crahay, 57 en mijn hele carrière als elektricien gewerkt.

In 2004 richtte ik het bedrijf Bentro op, waar ik allerlei elektriciteitsprojecten met veel plezier tot een goed einde bracht.

Eén van mijn sterke kanten is nauwgezet werken en mijn gedrevenheid. Daarnaast haal ik ook veel vreugde uit tevreden klanten. Iedereen omschrijft me als een zeer betrouwbaar persoon.

 

In 2018 kreeg ik het aanbod om mee in het verhaal van Rolosan.be te stappen. Rolosan.be staat garant voor klantenservice en kwaliteit. Dit zijn twee zaken die ik zelf heel belangrijk vind.

Door de overname kreeg ik de mogelijkheid om mijn bedrijf verder te zien groeien en me meer bezig te houden met mensen.

 

ALLES DRAAIT OM MENSEN!

Of het nu klanten, werknemers of leveranciers zijn.

 

Na twee jaar stage, heb ik in 2008 Jan aangenomen. Door het nauwe samenwerken, zitten we altijd op dezelfde golflengte en kennen we elkaars werkwijze door en door. Onze gezamelijke drang voor tevreden klanten maakt het leuk om samen te werken. Jan wordt omschreven als een zeer beleefde en correcte persoon, die ongelooflijk goed in zijn vak is.

Onze nieuwste aanwinst heet Robert die de ploeg sinds maart 2019 versterkt. Met zijn 16 jaar ervaring in de elektriciteits- en ICT sector heeft hij veel kennis opgebouwd. Zijn sociaal karakter, glimlach en opgewektheid werken aanstekelijk zodat met hem samenwerken een plezier is.

In 2017 deed Robin zijn eerste werkervaring op bij Bentro. Twee jaar verder zien we een enorme voorruitgang en zijn beleefdheid en correcte en propere werken, worden geapprecieerd door onze klanten.

Mihail werkt nu één jaar voor Bentro. Ondanks zijn jonge leeftijd, is hij een harde werker en heeft hij al veel inzicht. 

 

Door de uitbreiding van ons team en door continu opleidingen te volgen, zijn we snel aan het diversifiëren. Klanten vinden ons dan ook brede waaier aan projecten. 

 

We willen dan ook erg graag uw vertrouwen om uw project met veel zorg en passie tot een mooi resultaat te brengen.

 

Ben, Jan, Robert, Robin, Mihail en ...

Verklaring over cookies